Koffiekast in de receptie van autospuiterij.

7 oktober 2015 | Posted in klant wensen, meubel, speciaal werk | By

Autospuiterij Wildeboer in Maasland maakt al jaren gebruik van de diensten van firma T. Ruigrok in Schipluiden. Er werd dan ook een beroep gedaan op Theo toen er een kastombouw voor het vernieuwde koffiehoekje in de receptie moest komen. Deze kast is nu opgeleverd.
In onderling overleg is het ontwerp van de kast tot stand gekomen. Hierbij is rekening gehouden met de wensen van de firma Wildeboer. Deze wilde geen plastic koffiekopjes gebruiken, maar tegelijkertijd toch ook geen gebruikt servies in het zicht hebben. Zoals op de foto te zien is zijn er dan ook laden in de kast opgenomen voor gebruikt servies en suikerzakjes, melkzakjes en lepeltjes.
De kast is gemaakt van mdf met lakdraagfolie en is door de firma Wildeboer zelf gespoten met witte hoogglansverf als afwerking.


Linkerzijde van de kast voor het koffieapparaat in de receptie van autospuiterij Wildeboer.

Linkerzijde van de kast voor het koffieapparaat in de receptie van autospuiterij Wildeboer.Rechterzijde van de kast voor het koffieapparaat in de receptie van autospuiterij Wildeboer.

Rechterzijde van de kast voor het koffieapparaat in de receptie van autospuiterij Wildeboer.


Be the first to comment.

Leave a Reply

*You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>