De tekening van het iepenhout van de emmerkast in detail.

9 november 2015 | Posted in ambachtelijk timmerwerk, hout uit regio, keuken, meubel | By

Een emmerkast is geen gangbaar meubelstuk meer in de keuken van een modern gezin. Het is dan ook mooi om te zien dat deze prachtige iepenhouten Oud-Hollandse emmerkast nog steeds goed is in te zetten in een hedendaagse keuken. Meubelmaker Theo Ruigrok nodigt u uit om contact met hem op te nemen wanneer u denkt dat een dergelijk uniek meubelstuk ook bij u in het interieur kan pronken.


De Oud-Hollandse emmerkast is geschuurd en in de olie gezet, klaar om opgesteld te worden.

De Oud-Hollandse emmerkast is geschuurd en in de olie gezet, klaar om opgesteld te worden.De Oud-Hollandse emmerkast zoals deze in veel (bij-)keukens was opgesteld.

De Oud-Hollandse emmerkast zoals deze in veel (bij-)keukens was opgesteld.
De Oud-Hollandse emmerkast staat te pronken.

De Oud-Hollandse emmerkast staat te pronken.De ambachtelijk gemaakte kast bevat een groot aantal klassieke houtverbindingen. Hier een detail van de rechter bovenkant.

De ambachtelijk gemaakte kast bevat een groot aantal klassieke houtverbindingen. Hier een detail van de rechter bovenkant.


Be the first to comment.

Leave a Reply

*You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>