Lade met ambachtelijke zwaluwstaarten

Veel van de wensen van onze klanten hebben wij in de loop van de jaren kunnen waarmaken. Ook uw wensen met betrekking tot speciale meubels kan de firma T. Ruigrok voor u realiseren. Hiervoor maken wij gebruik van jarenlange ervaring en inzichten die opgedaan zijn met het realiseren van ambachtelijk gemaakte meubels.

Een uitgebreide verzameling van houtbewerkingsgereedschappen staan ons daarbij ter beschikking. Veel van de belangrijke details worden nog met de hand aangebracht. Om efficiƫnt te kunnen werken staat tevens een uitgebreid machinepark tot onze beschikking.

Voorbeelden van dergelijke ambachtelijke projecten zijn keukens, bedsteden, barmeubelen, toonbanken, kasten, e.d. Foto’s van een aantal van deze projecten zijn hieronder te vinden.

Bedstede
Eigen ontwerp kinderkamer met bedstee en tevens bergruimte in de vorm van een kast en lades onder het bed.


Bedstede met gesloten deuren

Eigen ontwerp kinderkamer met bedstede en tevens bergruimte in de vorm van een kast en lades onder het bed.Bedstede met openstaande deuren.

Bedstede met openstaande deuren naar het bed en opbergruimte.


Keuken
De foto’s tonen een keuken die op volgens de wensen van de klant is ontworpen en op maat gemaakt.

Het voorbereidende werk zoals het maken van keukenkastjes, inclusief het lakken van de binnen- en buitenkant, wordt gedaan in de werkplaats.

De beukenhouten lades zijn in elkaar gezet middels ouderwetse zwaluwstaartverbinding. Hollandse degelijkheid geschikt voor jarenlang dagelijks gebruik.

En uiteindelijk volgt natuurlijk het plaatsen op lokatie.


Voorbereidend werk in de werkplaats.

Voorbereidend werk wordt uitgevoerd in de werkplaats.Laden met zwaluwstaartverbinding.

Een ambachtelijke zwaluwstaartverbinding is toegepast voor de laden.Keukenaanzicht.

Keukenaanzicht.


Keukenaanzicht.

Keukenaanzicht.
Keukenaanzicht.

Keukenaanzicht.