10 september 2015 | Posted in ambachtelijk timmerwerk, klant wensen, restauratie, speciaal werk | By

Deze unieke deurtjes, lades en panelen zijn bestemd als vervanging van de huidige set in een een bestaande keuken van een klant.
De deurtjes zijn van kwartiers gezaagd eikenhout en voorzien van een speciaal profiel. Dit profiel is geheel volgens de wensen van de klant gemaakt. Hiervoor is een maatwerk profiel/ contraprofiel frees ontworpen en gefabriceerd waardoor het mogelijk is geworden om dergelijke deurtjes ook aan andere liefhebbers van dit profiel te kunnen leveren.
Deurtjes, lades en panelen kunnen zowel met een transparante laklaag worden gespoten als van een kleur worden voorzien. Deze klant heeft er voor gekozen om de deurtjes met behoud van de houtnerf op kleur gespoten geleverd te krijgen.


Deurtjes, ladefronten en panelen bestemd voor een bestaande keuken.

Deurtjes, ladefronten en panelen bestemd voor een bestaande keuken.Meubelmaker Theo Ruijgrok in de werkplaats rondt de werkzaamheden m.b.t. de deurtjes af.

Meubelmaker Theo Ruijgrok in de werkplaats rond de werkzaamheden m.b.t. de deurtjes af.Detail van het unieke profiel.

Detail van het unieke profiel.Het profiel in perspectief.

Het profiel in perspectief.


Be the first to comment.

Leave a Reply

*You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>