24 september 2015 | Posted in ambachtelijk timmerwerk, keuken, klant wensen, speciaal werk | By

Afgelopen maandag was het zover. Toen heeft meubelmaker Theo Ruigrok, samen met collega Ralph Herbers, de keuken opgeleverd waarvoor Theo de deurtjes, lade fronten en panelen heeft gemaakt. Zie ook: het bericht waarin de oplevering van de eiken deurtjes is beschreven.
De keuken is op een ingenieuze manier ingepast in de beschikbare ruimte, waardoor optimaal gebruik wordt gemaakt van de mogelijkheden. In combinatie met het unieke profiel van de deurtjes is deze keuken een uniek stuk waar de trotse eigenaar nog lang plezier mee zal hebben.


Aanzicht van de keuken.

Aanzicht van de keuken.Aanzicht van de keuken vanuit een andere hoek.

Aanzicht van de keuken vanuit een andere hoek.De structuur van het eikenhout komt op een aantrekkelijke manier naar voren, waardoor de keuken een ambachtelijke uitstraling krijgt.

De structuur van het eikenhout komt op een aantrekkelijke manier naar voren, waardoor de keuken een ambachtelijke uitstraling krijgt.De geselecteerde handgrepen combineren goed met de ambachtelijke uitstraling van het hout.

De geselecteerde handgrepen combineren goed met de ambachtelijke uitstraling van het hout.


Be the first to comment.

Leave a Reply

*You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>